معرفی برترین فضاهای ذخیره سازی ابری

معرفی برترین فضاهای ذخیره سازی ابری

یک از مشکلات اساسی افراد این روزها فضای ذخیره سازی دائمی و همیشه در دسترس است. کاربران دوست دارند فایل های خود را در جایی داشته باشند که در همه جا و با هر نوع دستگاهی قابل دسترس باشند. از طرفی ذخیره داده ها روی دستگاه ها و سخت افزارهای شخصی افراد ریسک بالایی از نظر امنیتی و آسیب های فیزیکی به سخت افزار دارد. از طرفی سخت افزار ها و زیر ساخت کلا پر هزینه است است. از این رو افراد و شرکت ها علاقمند هستند که دیتای خود را بر روی فضاهای ابری ذخیره کنند.

نظر به اینکه تعداد شرکت‌های ارائه دهنده خدمات فضای ذخیره‌سازی ابری ( cloud-storage ) بسیار زیاد شده اند، نیاز به بررسی بیشتری است تا بدانیم کدام خدمات دهنده فضای ابری برای ما مناسب تر و به صرفه تر از نظر هزینه است. و باید بدانیم کدام یک می توانند صحت داده های شما را تضمین کنند.

ما در یک مقاله با عنوان (فضای ذخیره سازی ابری چیست و چگونه کار می کند؟) به معرفی فضاهای ابری پرداختیم و قول دادیم که یک سری از فضاهای ابری معروف را معرفی کنیم. حال در این مقاله به معرفی چند سرویس معروف فضای ابری می پردازیم و از نظر قیمتی هم یک مقایسه ای خواهیم داشت. این خدمات دهنده ها مقداری فضا به صورت رایگان ارائه میکنند تا ببینید که خدمات مورد نظر دارای کیفیت لازم هست یا خیر.

۱. گوگل درایو (Google Drive)

از این فضا برای ذخیره سازی هر نوع داده ای که در سرویس های مختلف گوگل ذخیره سازی می کنید استفاده می شود، تمام ایمیل ها، بک آپ های نرم افزاری و… از این فضا استفاده می کند و داده ها روی آن ذخیره می شود.

جدا از این گونه ذخیره سازی ها شما می توانید از گوگل درایو خود برای ذخیره سازی هر نوع فایلی استفاده نمایید و مانند یکی از درایوهای کامپیوتتان از آن استفاده نمایید. این ویژگی به شما این امکان را می دهد تا در هر لحظه و هر مکان و با هر سیستمی به فایل هایتان دسترسی داشته باشید و بتوانید آن ها را مدیریت کنید.

همچنین با نصب برنامه و یا اپلیکیشن گوگل درایو می توانید سیستم کاری خود و گوگل درایوتان را همگام نمایید و فایل ها را روی سیستم ویرایش و مستقیم روی گوگل درایو ذخیره نمایید.

شما روی گوگل درایو خودتان می توانید فایل ها را در فولدرهای متفاوت دسته بندی کنید، تصاویر و فایل های ویدیویی را مستقیم و بدون دانلود مشاهده نمایید، فایل ها را به راحتی دانلود و آپلود نمایید، با قابلیت همگام کردن مستقیم فایل ها را روی سیستم ویرایش و اتوماتیک روی درایو ذخیره کنید و…

گوگل همچنین پا را فراتر گذاشته و امکانات بسیار ویژه ای هم برای درایو در نظر گرفته که برای معرفی هر یک باید یک قسمت مجزا در نظر گرفت. گوگل داک، گوگل فوتو، گوگل شیت و… تنها بخشی از سرویس هاییست که با استفاده از گوگل درایو در اختیارتان قرار میگیرد.

گوگل البته با سرویس درایو و سیستم عامل کروم خود تواست مفهوم جدیدی از سیستم عامل را ارائه دهد و سیستم عاملی را معرفی کند که تنها یک فضای بسیار کوچک برای نصب دارد و میتواند تمامی فایل ها را به صورت ابری بر روی درایو ذخیره و مدیریت کند. می توان پیشبینی کرد آینده به سمت فضاهای ابری می رود و همانطور که الان وجود DVD RAM در کامپیوترها خیلی ضروری نیست در آینده نیز وجود هارد یا حافظه های بزرگ در سیستم های خانگی زیاد ضروری به نظر نرسد و تنها یک حافظه کوچک برای نصب سیستم عامل کافی باشد.

حال با رفتن به نشانی http://drive.google.com و ورود به حساب کاربری گوگل خودتان می توانید از ۱۵ گیگابایت فضای ابری رایگان بهره مند شوید.

برای داشتن حجم اضافه‌تر می‌توانید از نسخه پولی گوگل درایو استفاده کنید که اتفاقا خیلی هم گران نیست و می‌توانید ماهانه با پرداخت 1.99 دلار 100 گیگ و یا با 9.99 دلار 2 ترابایت حافظه خریداری کنید.

 

 

۲. مایکروسافت وان درایو (One Drive)

این سرویس پیش تر با نام اسکای درایو (SkyDrive) شناخته میشد. نرم افزار کاربردی استفاده از این فضا درون سیستم عامل ویندوز ۱۰ به صورت سرخود نصب می باشد و نیاز به نصب هیچ برنامه دیگری برای دسترسی به این فضا نیست. حال اگر از سیستمی مجهز به آخرین نسخه ویندوز ۱۰ استفاده می کنید به قسمت فایل اکسپلورر ویندوز رفته و این برنامه را اجرا کنید

اپلیکیشن MICROSOFT PHOTO نیز می‌تواند از وان‌درایو برای همگام‌سازی تصاویر در دستگاه‌های مختلف استفاده کند. اپلیکیشن سرویس OneDrive برای سیستم عامل های Android، IOS و MAC نیز وجود دارد.

این شرکت به هر کاربر فضای ۵ گیگابایتی به صورت رایگان ارائه می دهد. همچنین با پرداخت با پرداخت ۱.۹۹ دلار در ماه از ۱۰۰ گیگ فضای ذخیره سازی بهرمند شوید. همچنین در صورت پرداخت ۶.۹۹ دلار ۱ ترابایت فضا به صورت ماهانه دریافت میکنید.

 

۳. دراپ باکس (Drop Box)

سرویس دراپ باکس روی سیستم عاملهای ویندوز، مک، اندروید و iOS قابل استفاده است.

به سادگی می‌توانید با مراجعه به سایت دراپ باکس، برای خود یک حساب کاربری تعریف کنید و با مراجعه به قسمت Download، فایل مناسب برای سیستم عامل خود را دانلود کنید.

بدیهی است که اپلیکیشن دراپ باکس، برای سیستم عاملهای مختلف هم از طریق عرضه کنندگان متداول، به سادگی قابل دانلود و نصب است.

بعد از نصب تقریباً همه چیز به صورت اتوماتیک انجام می‌شود.

در روی گوشی خود، در میان گزینه‌های مختلف برای به اشتراک گذاشتن یا ذخیره سازی اطلاعات، گزینه دراپ باکس را هم می‌بینید.

در میان پوشه‌های کامپیوتر خود، پوشه‌ای به نام دراپ باکس هم می‌بینید و می‌توانید دقیقاً مانند بخشی از حافظه‌ی دستگاه خود با آن برخورد کنید. داخل آن دایرکتوری بسازید و فایل‌ها را کپی کرده یا پاک کرده یا ویرایش کنید.

 پس از مدتی کار کردن با دراپ باکس، خواهید دید که امکانات ارزشمند‌تری هم در آن وجود دارد.

امکان به اشتراک گذاری قسمتی از اطلاعات با دیگران از جمله این امکانات است.

همچنین دراپ باکس با استفاده از API این امکان را در اختیار سازمانها قرار داده تا با برنامه نویسی، بتوانند به فایلها و داده‌های ثبت شده روی حساب دراپ باکس خود دسترسی داشته باشند و در فرایندهای نرم افزاری خود، استفاده از دراپ باکس را به صورت جدی‌تر لحاظ کنند.

دراپ باکس در ابتدا فقط ۲ گیگابایت فضا در اختیار شما به صورت رایگان قرار می دهد. می‌توانید ۵۰۰ مگابایت فضای اضافی برای دعوت یک دوست تا سقف ۱۶ گیگابایت را نیز دریافت کنید.  یک حساب Dropbox Plus 2TB را با قیمت ۱۱٫۹۹ دلار ( ۹٫۴ یورو ) در ماه یا ۱۱۹ دلار در سال نیز می‌توانید داشته باشید و با هر دعوت از دوست ۱ گیگابایت فضای هدیه ( تا سقف حداکثر ۳۲ گیگابایت ) دریافت خواهید کرد

 

۴. آمازون درایو (Amazon Drive)

یکی از بخش‌های بزرگ تجارت آمازون بخش ذخیره‌ی ابری آن است که از قدرتمندترین ومحبوب ترین سرویس‌های کلود است. این سرویس ۵ گیگابایت فضای رایگان در اختیار کاربران خود می‌گذارد. در گذشته این سرویس در برابر رقبا حرف زیادی برای گفتن نداشت، اما امروزه اوضاع فرق کرده است.

در صورتی که کاربر آمازون پرایم باشید، می‌توانید تعداد نامحدودی عکس و ۵ گیگابایت ویدیو، موزیک و … را ذخیره‌ی ابری کنید.

آمازون درایو از ios، اندروید، ویندوز و مک پشتیبانی می‌کند و برای هر یک اپلیکیشن اختصاصی دارد.

همچنین یک اپلیکیشن اختصاصی دیگر به نام پرایم فوتو دارد که مخصوص همگام‌سازی عکس‌ها طراحی شده است.

در پرایم فوتو چهره‌ها به‌صورت خودکار تشخیص داده می‌شوند، بنابراین، به‌راحتی می‌توانید عکس‌های فردی خاص را جستجو کنید.

اپلیکیشن اصلی آمازون درایو نیز رابط کاربری ساده‌ای دارد که کار با آن راحت است. بنابراین، می‌توانید به‌راحتی فایل‌های مورد نیاز خود را پیدا کنید.

شما با پرداخت ۱۹.۹۹ دلار در ماه می توانید از ۱۰۰ گیگ فضای ذخیره سازی داشته باشید و نیز با پرداخت ۵۹.۹۹ دلار به صورت سالانه ۱ ترابایت فضا در اختیار داشته باشید.

 

۵. اپل آی کلود (iCloud)

سرویس ابری iCloud توسط اپل برای بکاپ گرفتن و همگام‌سازی داده بین وسایل مختلف نظیر آیفون و آیپد و مک‌بوک و غیره طراحی شده است.

برای استفاده کردن از این سرویس، می‌بایست حساب کاربری که Apple ID گفته می‌شود، بسازید. فضای ذخیره‌سازی آنلاین برای حساب کاربری رایگان در حال حاضر ۵ گیگابایت است. این مقدار فضای شاید کم به نظر برسد اما برای کارهای ساده نظیر ذخیره کردن اطلاعات مخاطبین نظیر شماره تلفن و ایمیل مخاطبین و همین‌طور ذخیره کردن بوک‌مارک‌های مرورگر اینترنت، فایل‌های اپ Notes یا یادداشت‌ها و دیگر فایل‌های داکیومنت و موارد دیگر و البته یکسان‌سازی بین دیوایس‌ها کافی است.

با پرداخت ۰.۹۹ دلار در ماه ۵۰ گیگ و با ۲.۹۹ دلار ۲۰۰ گیگ فضای ذخیره سازی دریافت میکنید. همچنین با پرداخت ۹.۹۹ دلار سالانه ۲ ترابایت فضا می توانید داشته باشید.

 

کلام آخر

در هنگام تهیه ای فضاهای ابری به دلیل وجود قیمت های مختلف حتما بررسی کنید که کدام یک خدمات بهتر و متناسب تری نسبت به هزینه پرداختی شما ارائه میکنند.

حتما و حتما بررسی کنید که فرمت پرونده های شما توسط سرویس دهنده پشتیبانی می شود و چه برنامه های کاربردی برای مدیریت آنها در دسترس قرار میدهد.

اگر سرعت اینترنت شما پایین است متاسفانه در کار با این فضا ها به مشکل بر خواهید خورد و بهتر است یک هارد اسکترنال داشته باشید.

در آخر اگر مشکل و یا سوالی داشتید در بخش کامنت ها از ما بپرسید.

اشتراک گذاری :

افزودن نظر جدید

 نظر شما با موفقیت ارسال شد. متشکرم!   تازه کردن
Error: لطفا دوباره تلاش کنید