۱۰ سوال که قبل از ساختن یک وب سایت باید از خود بپرسید؟

۱۰ سوال که قبل از ساختن یک وب سایت باید از خود بپرسید؟

آیا این قصد رو دارید که وب سایت خودتون رو راه اندازی کنید؟ به نظر من هوشمندانه تر اینه که کمی صبر کنید و برای چند لحظه فکر کنید. آیا یک استراتژی بی عیب برای شروع این کار دارید؟ این مقاله به شما کمک میکنه تا این قضیه را متوجه بشید.

آیا آماده انجام کار خود به صورت آنلاین هستید؟ در حالی که روند واقعی ساخت یک وب سایت بسیار ساده است، قبل از اینکه اولین قدم برای حضور آنلاین را به عنوان یک فرد حرفه ای و خلاق بردارید، باید چند نکته قابل توجه را در نظر بگیرید. مواردی از قبیل: “هدف وب سایت شما چه خواهد بود؟” و “مخاطب هدف شما کیست؟”

نحوه پاسخگویی به این سوالات نه تنها به شما کمک می کند تا یک استراتژی موفق را برای آینده پیدا کنید، بلکه ممکن است در همان ابتدا روی نحوه ی راه اندازی وب سایت شما نیز تأثیر بگذارد.

در اینجا 10 سوالی وجود دارد که باید قبل از ایجاد وب سایت از خود بپرسید. شاید الان زیاد به نظر زیاد نرسند، اما صادقانه و دقیق پاسخ دادن به این سوالات کمک خواهد کرد تا یک سفر آرام را پیش رو داشته باشید.

۱. هدف وب سایت شما چیست؟

اولین و مهمترین سوال مربوط به دلیلی است که وب سایت خود را به آن خاطر میخواهید راه اندازی کنید. از خود بپرسید: شما به این وب سایت چه نیاز دارید و می خواهید چه هدفی را دنبال کند؟

آیا وب سایت شما فقط درمورد انجام یک سرگرمی خواهد بود؟ در این صورت تفریحی و با آرامش وب سایت بسازید، ایده ی محتوا بدهید و فضای هاست سفارش دهید.

اگر قرار است که به دلایل حرفه ای وب سایت خود را ایجاد کنید، نیاز به تهیه ی پلن میزبانی حرفه ای است که به راحتی برای شما تمام نشود، یک سایت طراحی کنید که قابلیت نگهداری بالایی داشته باشد، با کسب و کار شما سازگار باشد و یک سری محتوای جذاب که مخاطبان را جذب کرده و آنها را مجاب کند به سایت شما دوباره سر بزنند.

۲. مخاطبان شما چه کسانی هستند؟

سوال بعدی که خواهید بپرسید در مورد مخاطبان هدف سایت شما یا افرادی است که می خواهید به عنوان بازدید کننده جذب کنید.

به این فکر کنید که چه کسانی علاقه واقعی به کار شما دارند و آیا آنها هزینه ای بایت آن پرداخت خواهند کرد.

همچنین ممکن است لازم باشد سوالات مشخص تری بپرسید ، از جمله “مخاطبان هدف من چه سطح تجربه ای در مورد موضوع دارند؟” و “چگونه باید آنها را تشویق به خرید کنم؟”

۳. چگونه مخاطب را به سمت وب سایت خود جذب می کنید؟
شما چگونه مخاطب مورد نظر خود را جذب می کنید و چطور باعث می شوید محتوای شما را ببینند. پاسخ این است که چه چیزی به استراتژی تبلیغاتی آینده شما تبدیل خواهد شد.

از بازاریابی دیجیتال به نفع خود استفاده کنید. وبلاگ خودمان را راه اندازی کنید. در شبکه های اجتماعی فعال باشید. به طور منظم انجمن های آنلاین را دنبال می کنید. بهینه سازی موتور جستجو را تمرین کنید. در صورت لزوم حتی هزینه تبلیغات را پرداخت کنید.

هدف شما فقط جذب بازدید به وب سایت شما نیست، بلکه جذب جمعیت هدف از ترافیک است.

۴. چه عواملی باعث بازگشت مخاطب می شود؟

زمانی که بازدیدکنندگان را به وب سایت خود جذب کردید، مرحله بعدی حفظ آنهاست. کاربران اینترنت دامنه توجه کوتاهی دارند و بندرت در مدت زمان طولانی در یک صفحه می مانند.مگر زمانی که وب سایت شما دارای محتوای بدرد بخور و تازه باشد تا مخاطبان را راضی و سرگرم کند وگرنه آنها سایت شما را خیلی سریع ترک خواهند کرد.

روش های مختلفی برای افزایش متوسط زمان صرف شده در وب سایت وجود دارد. ابتدا، شما به یک ابزار تجزیه و تحلیل نیاز دارید.

به عنوان مثال Google analytics به شما کمک می کند نرخ پرش (bounce rate) خود یا درصد افرادی که به وب سایت شما وارد شده و بدون کلیک کردن روی چیزی خارج شده اند را ببینید. معرفی بخش نظرات به وبلاگ خود، افزودن دکمه های شبکه های اجتماعی و افزودن بخش های فراخوان برای اقدام (call to action) همه روش های اثبات شده برای بهبود نرخ پرش شما هستند.

۵. آیا فراخوانی برای اقدام (call to action) وجود دارد؟

فراخوان اقدام (call to action) عنصری در صفحه وب سایت شما است، معمولاً یک دکمه یا فرم، بازدیدکنندگان را ترغیب می کند به نوعی اقدام کنند یا با وب سایت شما تعامل داشته باشند. مهمترین عنصر ساخت وب سایت است زیرا به شما کمک می کند بازدیدکنندگان را به مشتری تبدیل کنید.

باید بپرسید ، “وقتی فعالیت کاربران در وب سایت من انجام شود ، چه نوع عملی را انجام می دهم؟” بسته به پاسخ، ممکن است مجبور شوید رویکرد خاصی را با طراحی وب یا ایده پردازی محتوا در پیش بگیرید.

تماس برای اقدام می تواند به سادگی دکمه ثبت نام برای یک خبرنامه ایمیل یا پیوند به صفحه محصول باشد، اما برای جلب توجه باید طراحی شود. کل طراحی وب سایت حول این دعوت به عمل ساخته می شود.

۶. چگونه از بقیه متمایز خواهید بود؟

در سال 2020 میلادی 1.72 میلیارد وب سایت در جهان وجود داشته است. کار شما هر چه باشد احتمالا قبلا انجام شده است و یا دارای نمونه های مشابه است.

اما ، آیا شما یک نو آوری و دیدگاه جدید را به کار خود وارد می کنید؟ آیا در صنعت خود به منابع اطلاعاتی منحصر به فرد دسترسی دارید؟ آیا داستان خوبی برای گفتن دارید؟ در این صورت ممکن است که وب سایت خود را کاملاً متمایز کنید.

تفاوت در وب سایت و نام تجاری خود با چیزی غیر از صدای منحصر به فرد یا سبک نوشتن ممکن است. اما در رقابت داشتن بیش از یک راه حل همیشه یک مزیت است.

۷. منبع اصلی ترافیک شما چه خواهد بود؟

دو نوع منبع برای جذب بازدید کننده به وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد: ارگانیک و غیرارگانیک.

ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو ، پیونده های رایگان در وب سایت های دیگر و بازدیدهای مستقیم از مرورگرهای بازدیدکنندگان حاصل می شود. از طرف دیگر، ترافیک غیرارگانیک ، ترافیکی است که از طریق پول مانند تبلیغات و تبلیغات پولی ایجاد می شود.

ایده پشت یک وب سایت موفق، به حداکثر رساندن ترافیک ارگانیک و استفاده منطقی از منابع غیرارگانیک است. به این دلیل است که ترافیک ارگانیک رتبه وب سایت شما را در موتورهای جستجو بهبود می بخشد، در حالی که ترافیک غیرارگانیک این کار را نمی کند. شما باید از طریق بهینه سازی موتور جستجو (SEO) و بازاریابی شبکه های اجتماعی (SMM) راهی را برای هدایت هرچه بیشتر بازدیدهای ارگانیک به وب سایت خود پیدا کنید.

۸. چه کسی محتوای وب سایت شما را ایجاد می کند؟

ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما یک وب سایت خوب به تولیدکنندگان محتوا نیاز دارد که به طور منظم آن را با مطالب تازه پر کنند.

محتواسازان معمولاً نویسندگان، هنرمندان، عکاسان یا حتی هر سه هستند! یا می توانید محتوای خود را ایجاد کنید، که روش پیشنهادی برای افراد و مشاغل کوچک است. می توانید به شخصی پول پرداخت کنید تا این کار را برای شما انجام دهد.

بدون محتوا، بازدیدکنندگان دلیلی برای دسترسی به وب سایت شما نخواهند داشت. قبل از اینکه به شخصی نقش تولید کننده محتوای وب سایت خود را اختصاص دهید، خیلی فکر کنید.

۹. چقدر دانش فنی دارید؟

شما نیازی به دانستن چگونگی کد نویسی ندارید. همه آنچه شما باید انجام دهید این است که خود را در مورد موارد اساسی مانند راه اندازی سیستم مدیریت محتوا یا نصب پوسته وب سایت آموزش دهید. افرادی هستند که صرفاً برای انجام این کار هزینه های سنگینی را دریافت می کنند، اما دانستن این موارد به شما کمک می کند تا هزینه زیادی پس انداز کنید.

۱۰. بودجه کل شما چقدر است؟

ایجاد یک وب سایت لزوماً گران نیست، اما بسته به نیاز شما ممکن است باشد. اگر به دلایل حرفه ای قصد راه اندازی وب سایتی را دارید، عاقلانه است که قبل از ادامه کار بودجه در نظر بگیرید.

در کل چقدر پول آماده برای خرج در وب سایت خود هستید؟ هنگامی که این موضوع را فهمیدید، سعی کنید بودجه خود را به بخش های جداگانه ای مانند میزبانی، طراحی وب و کمپین های بازاریابی تقسیم کنید.

بسته به مورد استفاده خاص خود، باید به طور مناسب بودجه را بین همه این دسته ها تقسیم کنید تا به بهترین نتیجه برسید.

دوستان گرامی جهت دریافت مشاوره در مورد راه اندازی سایت خود با ما تماس بگیرید.

منبع این مقاله: وبلاگ خلاق

اشتراک گذاری :

افزودن نظر جدید

 نظر شما با موفقیت ارسال شد. متشکرم!   تازه کردن
Error: لطفا دوباره تلاش کنید